Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Angajații CCRM au beneficiat de instruiri în domeniul achizițiilor publice

Angajații CCRM au beneficiat de instruiri în domeniul achizițiilor publice

Februarie 14, 2019 accesari 1394

 

Angajații Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au participat, la data de 14 februarie curent, la sesiunea de instruire, oferită de către Agenția Achiziții Publice (AAP). Moderator al cursului de instruire a fost Nadejda Tănasov, șef Direcție supraveghere AAP.

La instruiri au participat funcționarii publici, responsabili de derularea procedurilor de achiziții publice, precum și auditorii publici

Particularitățile procedurilor de achiziții publice prin prisma noilor modificări la Legea nr. 131 din 03.07.2015 a fost subiectul principal abordat în cadrul sesiunii de instruire. Dna Tănasov a adus în atenția participanților aspecte importante în domeniul achizițiilor publice.

Angajații CCRM au fost familiarizați cu documentația de atribuire a contractelor de achiziții publice, riscurile în procedurile de atribuire, procedurile de achiziție publică, tipurile de proceduri etc.

Menționăm că, sesiunea de instruire a fost organizată cu suportul Agenției Achiziții Publice la solicitarea angajaților instituției supreme de audit.