Acasă / Biroul de presă

Biroul de presă rss

Septembrie 16, 2020 accesari 230

Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), potrivit prevederilor legale, a trimis Parlamentului Raportul asupra modului de formare, de administrare și de întrebuințare a resurselor financiare și a patrimoniului public pentru anul 2019.

Septembrie 16, 2020 accesari 205

Auditorii Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au participat astăzi, 16 septembrie, la o sesiune de instruire privind la funcționalitatea și utilizarea Sistemelor Informaționale ale Serviciului Fiscal de Stat (SFS).

Septembrie 16, 2020 accesari 23

Comisia de control al finanțelor publice (CCFP) a audiat, la data de 15 septembrie curent, patru rapoarte ale auditului rapoartelor financiare consolidate ale unor ministere, aprobate de către Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) în anul curent.

Septembrie 09, 2020 accesari 206

Conducerea și angajații Curții de Conturi a Republicii Moldova au participat astăzi, 9 septembrie, la sesiunile plenare ale primei zile de lucru a celei de-a IX-a Conferințe internaționale EUROSAI-OLACEFS.

Septembrie 09, 2020 accesari 158

Reprezentanții Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), Ministerului Finanțelor (MF), Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), precum și Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) s-au întrunit astăzi, 9 septembrie, într-o ședință desfășurată în regim de teleconferință.

Septembrie 08, 2020 accesari 91

Comisia de control al finanțelor publice (CCFP) a examinat, în ședința din 8 septembrie curent, două rapoarte de audit de conformitate, aprobate de Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) în anul 2020.