Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / CCRM a participat la a III-a reuniune a Comitetului Comun de Monitorizare al Programului ENI CBC Bazinul Mării Negre 2014-2020

CCRM a participat la a III-a reuniune a Comitetului Comun de Monitorizare al Programului ENI CBC Bazinul Mării Negre 2014-2020

Septembrie 25, 2018 accesari 1530

 

La data de 25 septembrie 2018, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din România și Secretariatul Tehnic Comun al Programului ENI CBC Bazinul Mării Negre 2014-2020 a organizat, la Chișinău, a treia reuniune a Comitetului Comun de Monitorizare, Ziua Cooperării Europene și Forumul de Parteneriat specifice programului menționat. 

La aceste întâlniri au participa și reprezentanții Curții de Conturi a Republici Moldova, membri ai Grupului Auditorilor pentru Programul ENI CBC Bazinul Mării Negre 2014-2020, în calitate de observatori. CCRM a fost reprezentată de către Denis Valac, șef Direcție audit al performanței din cadrul DG AGECTIAR și Tatiana Vozian, șef Direcție instruire profesională din cadrul DG PPMCCIP. La eveniment au participat, de asemenea, reprezentanți din Georgia, Bulgaria, Turcia, Azerbaidjan, Ucraina, Turcia și România.

Scopul reuniunii a fost de a aproba ghidul aplicatului de grant, discuțiile fiind axate pe principalele propuneri de ajustare a acestui ghid. Participanții au abordat, de asemenea, aspecte legate de contractarea și implementarea programului, statutul și propunerile de buget pe termen lung pentru perioada 2012-2027.