Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Copiii Școlii-internat auxiliare din municipiul Bălți au primit daruri din partea angajaților CCRM

Copiii Școlii-internat auxiliare din municipiul Bălți au primit daruri din partea angajaților CCRM

Decembrie 21, 2017 accesari 1450

A devenit deja tradiţie, ca în ajunul sărbătorilor de iarnă și nu doar, angajații Curții de Conturi a Republicii Moldova să viziteze copiii Școlii-internat auxiliare din municipiul Bălți.

În cadrul vizitei cu această ocazie reprezentanții instituției au transmis sincere felicitări, urări de sănătate, voie bună, armonie, bunăstare și mult noroc din partea conducerii Curții de Conturi și a întregului colectiv.

Copiii împreună cu pedagogii au fost adunați în cadrul unui careu festiv, unde le-au fost înmânate cadouri, procurate din contribuțiile financiare făcute de angajații Curții de Conturi. Elevii au fost mulțumiți și recunoscători pentru darurile primite. În școala respectivă își fac studiile 16 de copii, ce cuprind clasele a V, VII.

Conform deciziei Guvernului privind lista patronilor instituțiilor rezidențiale de întreținere a copiilor, vârstnicilor și persoanelor cu dezabilități, Curtea de Conturi tutelează Școala-internat auxiliară din municipiul Bălți din anul 2005.