Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Curtea de Conturi a participat la “Maratonul 1 Decembrie”

Curtea de Conturi a participat la “Maratonul 1 Decembrie”

Decembrie 02, 2018 accesari 2172

 

O echipă a Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a participat la cea d-a 8-a ediție a evenimentului de alergare “Maraton 1 Decembrie”, dedicat Zilei Naționale a României și Centenarului. Maratonul a fost organizat în orașul București, România, în parcul Al. I. Cuza și a întrunit 1200 de participanți din 11 țări.

Curtea de Conturi a fost reprezentată de către membrii Curții, Petru Rotaru și Andrei Munteanu și de către Ion Vintilă, controlor de stat principal. Participarea la maraton a echipei CCRM a fost posibil, inclusiv, grație suportului organizațional oferit de către colegii de la Departamentului VI - Coordonarea verificării bugetelor unităților administrativ-teritoriale din cadrul Curții de Conturi a României.

“Maratonul 1 Decembrie” este un eveniment ce se adresează tuturor alergătorilor: amatori și profesioniști. De la prima ediție, organizatorii şi-au propus să transforme această competiție în modul alergătorilor de a celebra anual Ziua Națională a României, uniți printr-o pasiune comună.