Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Curtea de Conturi contribuie cu donații pentru susținerea eforturilor de combatere a coronavirsului

Curtea de Conturi contribuie cu donații pentru susținerea eforturilor de combatere a coronavirsului

Martie 19, 2020 accesari 1030

 

Angajații și conducerea Curții de Conturi au decis să contribuie cu donații benevole din contul salariului pentru luna martie, alăturându-se acțiunilor sociale de susținere a eforturilor de combatere a virusului COVID-19.

În asemenea perioade dificile, este important de a ne conjuga eforturile și de a ne solidariza, pentru ca toți împreună, dar și fiecare în parte să contribuim la depășirea situației și să prevenim răspândirea coronavirusului. Ne alăturăm cu compasiune, prin contribuții financiare, medicilor și personalului medical, care depun eforturi mari pentru salvarea și tratarea vieților omenești, expunându-se personal pericolului, pentru binele nostru. 

Exprimăm respectul profund pentru acțiunile și implicarea activă a companiilor din domeniul alimentației publice, a firmelor de taxi, voluntarilor, cetățenilor simpli, care depun eforturi zilnic pentru susținerea personalului medical, implicat în lupta cu pandemia.

Traversăm cu toții o perioadă foarte dificilă, cu încercări pe care cu greu ni le-am putut imagina. Dar anume in clipele grele putem să demonstrăm că știm să fim uniți, că suntem o națiune în plin sens al acestui cuvânt.