Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Curtea de Conturi s-a întrunit în prima ședință operativă din anul curent

Curtea de Conturi s-a întrunit în prima ședință operativă din anul curent

Ianuarie 03, 2020 accesari 690

 

Marian Lupu, Președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova, a pus în discuție implementarea Programului activității de audit a Curții de Conturi pentru anul 2020, în cadrul primei ședințe operative, organizate astăzi, 3 ianuarie.

Perioada ianuarie – mai 2020 este marcată de responsabilitate și intensitate profesională maximală, instituția supremă de audit urmează să efectueze 33 de misiuni de audit, ca urmare vor fi examinate și aprobate 33 de rapoarte de audit, a remarcat Președintele CCRM.

Volumul mare de lucru, care urmează a fi efectuat în această perioadă a anului presupune planificarea minuțioasă a activităților, coordonarea eficientă a lucrului și mobilizarea tuturor resurselor disponibile, pentru asigurarea calității rapoartelor.

La moment, deja au fost demarate câteva misiuni de audit, echipele de auditori ale Curții de Conturi organizând ședințe de informare pentru conducerea entităților verificate.