Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Curtea de Conturi și echipa de manageri, întruniți în ședință operativă

Curtea de Conturi și echipa de manageri, întruniți în ședință operativă

Iunie 22, 2020 accesari 130

 

Marian Lupu, Președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a convocat astăzi, 22 iunie, conducerea și echipa de manageri ai instituției, în cadrul unei o ședințe operative în regim de teleconferință.

În cadrul ședinței au fost discutate un șir de subiecte importante privind organizarea activității la distanță a angajaților instituției și asigurarea măsurilor de protejare a sănătății colectivului CCRM. De asemenea, au fost discutate progresele în domeniul realizării misiunilor de audit obligatorii, graficul de raportare, conlucrarea cu Comisia de Control a Finanțelor publice, activitățile realizate în contextul proiectelor de dezvoltare instituțională etc.

Ședințele operativă cu participarea managementului top și managementului mediu al CCRM sunt un instrument eficient de comunicare internă, utilizat de Curtea de Conturi, care are o importanță deosebită în condițiile activității la distanță a angajaților instituției.