Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Curtea de Conturi va realiza o misiune de audit la Compania „Teleradio-Moldova”

Curtea de Conturi va realiza o misiune de audit la Compania „Teleradio-Moldova”

Ianuarie 13, 2020 accesari 2305

 

Astăzi, 13 ianuarie, Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a inițiat o misiune de audit la Instituția Publică Compania „Teleradio-Moldova”.

În context, Vasile Moșoi, șef Direcție generală CCRM, în cadrul unei ședințe de lucru a prezentat echipa de audit din cadrul Direcției generale de audit IV, responsabilă de realizarea misiunii de audit. Scopul misiunii de audit este de a evalua conformitatea gestionării resurselor financiare publice și a patrimoniului public gestionat de companie în perioada 2017 – 2019.

La fel, în cadrul ședinței au fost discutate aspectele organizatorice de desfășurare a misiunii, au fost explicate obiectivele și responsabilitățile conducerii Companiei „Teleradio-Moldova” și a auditorilor la realizarea misiunii de audit al conformității, precum strategia și criteriile în baza cărora va fi efectuată misiunea de audit.

Menționăm că, misiunea de audit a fost inițiată în baza Programului activității de audit al Curții de Conturi pentru anul 2020.