Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Direcțiile prioritare de dezvoltare strategică a Curții de Conturi, discutate de Grupul de lucru

Direcțiile prioritare de dezvoltare strategică a Curții de Conturi, discutate de Grupul de lucru

Iunie 24, 2020 accesari 698

 

Grupul de lucru (GL) privind elaborarea planului de dezvoltare strategică (PDS) a Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) s-a întrunit astăzi, 24 iunie, într-o nouă ședință de lucru, organizată în regim de teleconferință.

Andrei Munteanu, membru al CCRM, a pus în discuție cu membrii Grupului de lucru bunele practici internaționale privind planificarea strategică, structura, direcțiile prioritare și elementele principale ale viitorului PDS, precum și planul de activitate al Grupului de lucru.

În context, participanții GL au examinat și discutat propunerile privind pilonii PDS, componentele fiecărui pilon, structura de ansamblu al proiectului PDS. De menționat că, în procesul de lucru, GL a solicitat sugestii de la echipa de manageri ai CCRM privind direcțiile prioritare ale viitorului PDS. Propunerile urmează a fi examinate, pentru a elabora un proiect unic, care urmează a fi discutat cu conducerea CCRM și experții externi.