Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Eveniment, dedicat Zilei profesionale a auditorului

Eveniment, dedicat Zilei profesionale a auditorului

Aprilie 03, 2021 accesari 310

 

Prima ediție a mesei rotunde, dedicate Zilei profesionale a auditorului, a fost organizată la data de 2 aprilie curent. La evenimentul organizat  de Asociația auditorilor interni din Republica Moldova au participat circa 60 de auditori interni.

În cadrul mesei rotunde, Petru Rotaru, membru al Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), a venit cu un mesaj de felicitare, dorindu-le succese mari auditorilor interni în profesia deloc ușoară pe care o au, exprimând recunoștința pentru munca auditorilor interni, care realizează misiuni de audit intern profesionist, venind în ușurarea parțială a muncii auditorilor externi. La rândul său, președintele Asociației, Cristina Copăceanu, a acordat Curții de Conturi o Diplomă de gratitudine în semn de înaltă recunoștință și apreciere pentru susținerea în dezvoltarea și promovarea auditului intern din Republica Moldova.

Totodată Ana Scorpan, auditorul intern al CCRM, care este și cenzorul Asociației, a venit cu o scurtă prezentare cu tematica „Curiozitățile din auditul intern”. Spre final, au fost înmânate diverse diplome cu prilejul Zilei profesionale a auditorului.