Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Inițierea a două misiuni de audit la Ministerul Economiei și Infrastructurii

Inițierea a două misiuni de audit la Ministerul Economiei și Infrastructurii

Ianuarie 16, 2020 accesari 1379

 

Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), în conformitate cu Programul activității de audit pe anul 2020 va desfășura două misiuni de audit la Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI).

În acest sens, la 15 ianuarie curent, a avut loc o ședință de inițiere a celor două misiuni de audit: Auditul rapoartelor financiare consolidate ale Ministerului Economiei și Infrastructurii încheiate la 31 decembrie 2019 și Auditul conformității achizițiilor publice în cadrul sistemului Ministerului Economiei și Infrastructurii în anul 2019.

În cadrul ședinței Vasile Moșoi, șef Direcție generală de audit IV a discutat cu Iuliana Drăgălin, Secretar de stat la MEI, informând despre aspectele organizatorice de desfășurare a misiunii și prezentând echipa de audit. La fel, au fost comunicate obiectivele și responsabilitățile conducerii MEI și a auditorilor la realizarea misiunilor de audit.