Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / La Mulţi Ani, dragi prieteni!

La Mulţi Ani, dragi prieteni!

Decembrie 21, 2017 accesari 1516

Zielele acestea peste casele noastre şi peste întreaga Moldovă se aşterne magia sărbătorilor de iarnă. Petrecem un an care nu a fost deloc uşor, dar în care ploile ne-au acoperit cu aur cîmpurile, munca noastră a fost răsplătită cu struguri de chihlimbar, cu mere ca din poveşti, cu toate darurile pămîntului. A fost un an în care noi ne-am văzut împlinite o parte din vise. Unii dintre noi au jucat nunţi, alţii au ridicat case, am reuşit multe lucruri bune. Cu muncă, cu bucurie, cu înţelegere, cu pace şi cu pîine.

În anul pe care îl petrecem, echipa Curţii de Conturi a trudit la fel cum au făcut-o livădarii şi învăţătorii, medicii şi constructorii, poliţiştii şi automobiliştii, la fel cum au făcut-o toţi cei care îşi doresc o ţară cu viitorul asigurat, o ţară a corectitudinii, a echităţii şi a binelui. Am fost ochiul de veghe pentru a da continuitate începuturilor şi pentru a lumina drumul cel drept. Prin efortul nostru comun am dorit să-i păstrăm vieţii noastre rosturile ei dintotdeuna. E o mare o cinste pentru noi că în zi de nespusă bucurie, în casele Dumneavoastră, odată cu lumina sărbătorilor, intră şi o rază de speranţă.

Cu prilejul Crăciunului şi a Anului Nou, în toiul colindelor strămoşeşti, Vă dorim din suflet sănătate, fericire şi împlinirea celor mai nobile gînduri. Să aveţi pîine pe masă, să Vă fie casele încălzite de bucurii, să Vă fie copiii sănătoşi şi deştepţi. Pace în ţară, grîu la vară şi înţelegere între oameni.

La Mulţi Ani!

 

Cu respect,

Veaceslav UNTILA,

Preşedintele Curţii de Conturi a Republicii Moldova