Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Managementul resurselor umane, discutat cu experții ONAS

Managementul resurselor umane, discutat cu experții ONAS

Martie 28, 2019 accesari 1192

 

În contextul misiunii experților ONAS (Oficiul Național de Audit din Suedia) la Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), în perioada 26-28 martie curent, au fost organizate un șir de ateliere de lucru cu angajații CCRM la componenta Managementul resurselor umane.

În cadrul Proiectului de cooperare CCRM-ONAS se planifică elaborarea și efectuarea unui sondaj, privind măsurarea nivelul de satisfacție profesională a angajaților Curții de Conturi. În context, a fost creat un grup de lucru format din angajații CCRM, ghidați de experții ONAS, care vor fi implicați nemijlocit în elaborarea acestui sondaj. Atelierele de lucru au fost organizate sub formă de prezentări, discuții interactive, exerciții practice, schimb de opinii, lucru în echipă etc.

De asemenea, în cadrul misiunii ONAS a fost organizată o ședință de informare a membrilor CCRM despre rezultatele preliminare a conlucrării experților suedezi cu grupul de lucru, în contextul elaborării sondajului menționat. Membrii grupului au făcut o prezentare succintă a scopului, obiectivelor și importanței acestui sondaj.

Experții suedezi au subliniat necesitatea asigurării impactului sondajului, prin implementarea acțiunilor de îmbunătățire a climatului instituțional. Rezultatele sondajului vor servi ca bază pentru elaborarea unui plan de acțiuni bine structurat, cu termeni și personal responsabil de implementare.