Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Marian Lupu a conferit distincții instituționale personalităților notorii, ex-angajaților CCRM

Marian Lupu a conferit distincții instituționale personalităților notorii, ex-angajaților CCRM

Decembrie 27, 2019 accesari 920

 

Marian Lupu, Președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a conferit distincții instituționale personalităților notorii și ex-angajaților CCRM, în cadrul unei ceremonii oficiale, la data de 27 decembrie curent.

Distincțiile au fost conferite în contextul celei de-a 25-a aniversări a Curții de Conturi, marcată la 8 decembrie 2019.

Președintele CCRM a oferit distincțiile în semn de apreciere a înaltului profesionalism, pentru merite deosebite în dezvoltarea și menținerea calității corporative și de audit, pentru contribuție deosebită la promovarea imaginii instituției supreme de audit din țară.

Marian Lupu le-a transmis sincere felicitări și mulțumiri ex-angajaților CCRM, care au stat la temelia constituirii Curții de Conturi, pentru contribuția remarcabilă în dezvoltarea și consolidarea instituției supreme de audit din Republica Moldova. De asemenea, Președintele CCRM a menționat meritele excepționale a fiecăruia din cei prezenți în domeniul auditului public extern, activitatea prodigioasă, ireproșabilă și îndelungată în cadrul CCRM.