Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Marian Lupu a fost prezentat angajaților Curții de Conturi

Marian Lupu a fost prezentat angajaților Curții de Conturi

Februarie 08, 2019 accesari 2019

 

La data de 7 februarie curent, Andrian Candu, Președintele Parlamentului Republicii Moldova, a prezentat angajaților Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) pe noul Președinte a instituției, Marian Lupu.

Președintele Parlamentului a vorbit despre activitatea remarcabilă a dlui Lupu la funcții publice importante, dorindu-i realizări frumoase în noua funcție. Președintele Curții de Conturi a venit cu un mesaj de salut pentru colectivul Curții de Conturi, remarcând importanța continuității eforturilor de modernizare instituțională și de dezvoltare a auditului public extern în Republica Moldova.

Totodată, Președintele Parlamentului a adus mulțumiri dlui Untila pentru activitatea desfășurată la Curtea de Conturi. La rândul său, Veaceslav Untila a reiterat importanța conlucrării eficiente dintre cele două instituții și a adus sincere mulțumiri angajaților CCRM pentru activitatea desfășurată.

Menționăm că, Marian Lupu a fost numit în funcția de Președinte al Curții de Conturi în cadrul ședinței plenare a Parlamentului din 7 februarie curent. Candidatura sa a fost selectată în cadrul unui concurs public organizat de Comisia economie, buget și finanțe a Legislativului.