Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Modul de gestionare și evidență a terenurilor, discutat cu auditorii CCRM

Modul de gestionare și evidență a terenurilor, discutat cu auditorii CCRM

Ianuarie 21, 2020 accesari 1426

 

Circa 50 de angajați ai Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au participat, la data de 21 ianuarie curent, la o ședință de lucru cu reprezentanți ai Ministerului Finanțelor (MF) și ai Agenției Proprietății Publice (APP).

Subiectul principal al discuțiilor au fost modificările la Hotărârea Guvernului nr. 161 din 07.03.2019 cu privire la aprobarea listei terenurilor proprietate publică a statului din administrarea Agenției Proprietății Publice.

Auditorii CCRM au fost informați despre completările la actul normativ menționat. În acest sens, reprezentanții MF și APP au comunicat celor prezenți despre condițiile ce au impus elaborarea proiectului de act normativ, finalitățile urmărite, principalele prevederi ale proiectului și evidențierea elementelor noi, precum și modul de încorporarea a actului în cadrul normativ în vigoare.

Menționăm că, ședința desfășurată are menirea de a informa auditorii cu ultimele modificări ale cadrului legal în materie de gestionare și evidență a terenurilor.