Noutăți și comunicate rss

Octombire 16, 2017 accesari 191

În perioada 16-17 octombrie curent, Curtea de Conturi a Republicii Moldova găzduiește o delegație a Oficiului Național de Audit al Suediei (ONAS).

Octombire 06, 2017 accesari 240

Președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) s-a întâlnit astăzi, 6 octombrie curent, cu Jan-Åke Nilsson, consultant internațional, director de audit în cadrul auditului financiar, manager de proiect. Întrevederea a avut loc, în contextul celui de-al patrulea atelier multilateral de partajare a cunoștințelor privind auditul financiar.

Octombire 06, 2017 accesari 313

Veaceslav Untila, Președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a avut astăzi, 6 octombrie curent, o întrevedere cu Ekaterina Yakovleva, manager de proiecte din cadrul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova Kevin Suttie, expert specializat în audit financiar.

Octombire 05, 2017 accesari 509

În perioada 3-6 octombrie Curtea de Conturi a Republicii Moldova găzduiește delegațiile Oficiului Național de Audit al Suediei (ONAS), Oficiului de Stat de Audit al Letoniei (OSA Letonia) și Oficiului de Stat de Audit al Georgiei (OSA Georgia).

Octombire 04, 2017 accesari 286

La 4 septembrie curent, Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a primit vizita reprezentanților Misiunii Uniunii Europene.

Octombire 04, 2017 accesari 226

Importanța auditului public extern în contextul asigurării unui sistem eficient al gestionării finanțelor publice a fost pusă în discuție de conducerea Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) și înalții oficiali ai FMI, în cadrul unei întrevederi oficiale la data de 4 octombrie curent.