Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate

Noutăți și comunicate rss

Septembrie 20, 2017 accesari 109

Septembrie 19, 2017 accesari 255

Curtea de Conturi a examinat în cadrul ședinței publice din 19 septembrie curent, Raportul de audit financiar pentru exercițiile economico-financiare 2015-2016 ale Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF).

Septembrie 18, 2017 accesari 263

În perioada 14-15 septembrie curent, Plenul Curți de Conturi a participat la un seminar organizat de experți suedezi, în contextul acțiunilor planificate în cadrul Proiectului de cooperare pentru dezvoltare instituțională între Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) și Oficiul Național de Audit al Suediei (ONAS).

Septembrie 15, 2017 accesari 75

Anual, pe 15 septembrie se sărbătorește Ziua Internațională a Democrației. Potrivit Adunării Generale a ONU, democrația este o valoare universală bazată pe voința liber exprimată a oamenilor de a-și determina propriile sisteme politice, economice, sociale și culturale și cu participarea lor deplină în toate aspectele vieții lor.

Septembrie 13, 2017 accesari 216

La invitația ISA Slovaciei, Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a participat la întrunirea ISA din Grupul Visegrad în cadrul EUROSAI (V4+2), care a avut loc în or. Spisska Nova Yes, Slovacia. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 10-12 septembrie.

Septembrie 13, 2017 accesari 550

Curtea de Conturi a Republicii Moldova a participat astăzi, 13 septembrie curent la constituirea Consiliului Național de Comunicare (CNC). CNC este o platformă de cooperare, care va întruni comunicatorii din instituțiile publice naționale, precum și comunicatori din organizațiile internaționale partenere. Scopul CNC este încurajarea unei comunicări strategice, îmbunătățirea calității comunicării instituționale, la nivel de țară, prin schimb de experiență, generare de idei și identificarea unor noi ocazii de colaborare.