Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate

Noutăți și comunicate rss

Iunie 04, 2020 accesari 89

Peste 70 de participanți din cadrul a 40 de instituții supreme de audit (ISA) din Europa au participat la conferința internațională, dedicată pandemiei COVID-19, organizată la data de 4 iunie curent în regim de teleconferință.

Iunie 03, 2020 accesari 219

Marian Lupu, Președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a participat astăzi, 3 iunie, la ședința forul de conducere al organizației europene a instituțiilor supreme de audit EUROSAI, Consiliul de guvernare (CG) al EUROSAI.

Iunie 01, 2020 accesari 199

Astăzi, 1 iunie, echipa de manageri ai Curți de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) participă la prima sesiune a celui de-al doilea atelier de lucru în domeniul managementului și leadership-ului, organizat cu suportul expertului Tinna Bondestam, în cadrul proiectului de cooperare între Oficiul Național de Audit al Suediei (ONAS) și CCRM.

Mai 28, 2020 accesari 252

Andrei Munteanu, membru al Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) și Victor Munteanu, șef Direcție de audit în cadrul Direcției de audit I au participat astăzi, 28 mai la teleconferința ”Achiziții cu interese pe timp de criza”, organizată de Asociația pentru Guvernare Eficienta și Responsabila (AGER) în cadrul proiectului „Banii publici sunt și banii mei!”.

Mai 27, 2020 accesari 137

Reprezentanții Grupului de auditori ai Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) în cadrul programelor transfrontaliere au participat la o ședință de lucru, cu participarea reprezentanților Ministerului Finanțelor, în calitate de Autoritate Națională de Management a programelor transfrontaliere și transnaționale.

Mai 27, 2020 accesari 308

Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) este un promotor devotat al gestiunii financiare eficiente și al gradului înalt de responsabilitate și transparență în sectorul public din Republica Moldova.