Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate

Noutăți și comunicate rss

Noiembrie 20, 2019 accesari 252

Curtea de Conturi a examinat, în cadrul ședinței din 20 noiembrie curent, Raportul auditului rapoartelor financiare ale Aparatului Președintelui Republicii Moldova încheiate la 31 decembrie 2018.

Noiembrie 15, 2019 accesari 168

La data de 15 noiembrie curent în cadrul Curții de Conturi a Republicii Moldova s-a desfășurat ședința de lucru privind proiectul Programului activității de audit pe anul 2020. La ședință au participat membrii Curții de Conturi, șeful Aparatului, șef-adjunct al Aparatului și șefii direcțiilor generale de audit.

Noiembrie 08, 2019 accesari 189

În perioada 6 – 8 noiembrie curent, în cadrul Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au fost organizate ateliere de lucru la componenta „Managementul resurselor umane” în contextul Proiectului de cooperare CCRM-ONAS.

Noiembrie 07, 2019 accesari 434

Sistemul de control financiar public intern subiect a fost discutat cu reprezentanții din cadrul Ministerului Finanțelor din Republica Moldova și din Letonia. Vizita de studiu a avut loc la sediul Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) la 7 noiembrie curent.

Noiembrie 06, 2019 accesari 552

Angajații Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au participat la un atelier specializat cu genericul ”Repere de exprimare corectă. Comunicarea oficială” organizat în cadrul proiectului Atelierul ”Vorbiți corect, vorbiți românește!”, desfășurat la 6 noiembrie curent.

Noiembrie 06, 2019 accesari 135

Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a găzduit misiunea delegației Oficiului de Stat de Audit al Letoniei în perioada 4-5 noiembrie curent. Experții letoni au organizat un seminar cu genericul „Împărtășirea cunoștințelor și aspectelor practice ale auditului performanței - beneficii practice”.