Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate

Noutăți și comunicate rss

Februarie 19, 2020 accesari 70

Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a prezentat, astăzi 19 februarie, în cadrul Comisiei de control al finanțelor publice a Parlamentului Republicii Moldova Raportul cu privire la auditul performanței gestionării mijloacele financiare ale Fondului rutier, aprobat prin Hotărârea Curții de Conturi nr. 66 din 05.12.2017

Februarie 18, 2020 accesari 208

La data de 18 februarie curent, Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a primit vizita experților SIGMA, Marian Lemke, coordonator pentru Republica Moldova, consilier superior în domeniul achizițiilor publice, Gheorghe Cazan, expert în domeniul achizițiilor publice, precum și a reprezentantului Delegației UE în Moldova Ekaterina Yakovleva, manager de proiect.

Februarie 17, 2020 accesari 99

Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) va realiza misiunea auditului performanței privind eficiența utilizării resurselor financiare pentru implementarea și gestionarea sistemelor informaționale de stat în sectorul public.

Februarie 06, 2020 accesari 462

Primul atelier de lucru privind relațiile între instituția supremă de audit (ISA) din țară și Legislativ a fost organizat astăzi, 5 februarie, sub egida SIGMA, în incinta Parlamentului Republicii Moldova.

Februarie 05, 2020 accesari 349

Astăzi, 5 februarie, Marian Lupu, Președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a participat la o ședință de lucru cu experții SIGMA, Alastair Swarbrick, consilier principal și Inguna Sudraba, fost membru al parlamentului și ex-auditor general, Republica Letonia.

Februarie 04, 2020 accesari 200

Raportul auditului conformității gestionării mijloacelor Fondului viei și vinului (FVV) aprobat de Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a fost audiat, astăzi 4 februarie, în cadrul Comisiei de control al finanțelor publice a Parlamentului Republicii Moldova.