Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Rezultatele sondajului privind nivelul de satisfacție al angajaților CCRM discutate cu experții ONAS

Rezultatele sondajului privind nivelul de satisfacție al angajaților CCRM discutate cu experții ONAS

Noiembrie 01, 2019 accesari 820

 

În perioada 28 octombrie – 1 noiembrie curent, Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a fost vizitată de o delegație de experți ai Oficiului Național de Audit al Suediei (ONAS), în cadrul Proiectului de cooperare CCRM-ONAS.

Delegația ONAS a fost reprezentată de Birgitta Bengtsson, consultant superior și Hillevi Ronstrom, strateg în comunicare.

Misiunea experților ONAS a avut drept scop acordarea suportului pentru componenta proiectului „Managementul resurselor umane”. În context, experții ONAS au prezentat rezultatele sondajului privind nivelul de satisfacție al angajaților CCRM, organizat recent în cadrul instituției.

Pe parcursul vizitei de lucru au fost organizate un șir de întrevederi și ateliere de lucru cu Marian Lupu, Președintele CCRM, Andrei Munteanu, membru al CCRM și lider de proiect, precum și cu angajați ai CCRM, implicați în activități de planificare, organizare, coordonare și implementare a sondajului.

În cadrul atelierelor de lucru au fost elaborate un șir de produse de comunicare în sprijinul managerilor de subdiviziuni pentru o înțelegere mai clară și o interpretare cât mai obiectivă a rezultatelor sondajului.

După analizarea rezultatelor sondajului, va fi elaborat un plan de acțiuni de îmbunătățire a domeniilor care necesită schimbări, după care vor urma etapele de implementare și monitorizare.

Menționăm că, obiectivul general al implementării sondajului a fost de a sprijini conducerea instituției supreme de audit în evaluarea condițiilor și mediului de lucru al angajaților, pentru a avea un personal implicat și motivat, ce va contribui la consolidarea instituțională.