Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Ședință de informare privind sondajul de opinie

Ședință de informare privind sondajul de opinie

Septembrie 04, 2019 accesari 1054

 

Astăzi, 4 septembrie curent, angajații Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au participat la ședința de informare privind sondaj de evaluare a nivelul de satisfacție a angajaților, planificat în contextul implementării Proiectului de cooperare CCRM-ONAS (Oficiul Național de Audit al Suediei).

Andrei Munteanu, membrul Curții de Conturi și lider al proiectului de cooperare CCRM-ONAS a informat participanții despre importanța și beneficiile procesul de efectuare a sondajului. Aspectele practice, etapele efectuării sondajului, implementării și monitorizării activităților au fost relatate de către Violeta Balan, șef Secție relații externe și comunicare.

Sondajul este una din activitățile planificate la componenta ”Managementul resurselor umane” a Proiectului, obiectivul general al implementării sondajului fiind îmbunătățirea climatul instituțional, comunicării interne, mediului de lucru, politicilor de management etc.

Menționăm că, sondajul va fi implementat cu suportul experților suedezi. După analizarea rezultatelor sondajului, va fi elaborat un plan de acțiuni de îmbunătățire a domeniilor, care necesită schimbări, după care vor urma etapele implementării și monitorizării.