Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Ședință de lucru despre aspectele derulării misiunii de audit financiar la Ministerul Sănătății

Ședință de lucru despre aspectele derulării misiunii de audit financiar la Ministerul Sănătății

Mai 15, 2020 accesari 301

 

Aspecte ale misiunii de audit financiar, desfășurat de către Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) la Ministerul Sănătății, au fost discutate în cadrul ședinței de lucru, organizate în regim de teleconferință, la data de 15 mai curent.

Kevin Suttie, expertul UE în domeniul auditului financiar a discutat cu echipa și cu responsabilii de audit constatările revizuirii ”la fierbinte” a etapei de planificare a misiunii de audit. De asemenea, au fost examinate și puse în discuții documentele de lucru ale misiunii de audit, precum și un șir de elemente ale auditului, cum ar fi eșantionarea, pragul de materialitate, abordarea recomandărilor auditului precedent la entitatea vizată.

La discuții au participat Marina Covali, membru al CCRM, Sofia Ciuvalschi, șef Direcție generală de audit II, Ion Vintilă, șef Direcție de audit, membrii echipei de audit, precum și reprezentanții subdiviziunilor de control al calității și metodologie.