Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Ultimul sunet la școala-internat auxiliară din municipiul Bălți

Ultimul sunet la școala-internat auxiliară din municipiul Bălți

Mai 31, 2018 accesari 1267

Cu ocazia sărbătorii ultimului sunet, reprezentanții Curții de Conturi au vizitat elevii Școlii-internat auxiliare din municipiul Bălți. Administrația școlii și cadrul didactic au fost felicitați cu ocazia încheierii anului de studii. Elevilor le-au fost adresate urări de sănătate, succese, realizări frumoase, vacanță plăcută, și revenirea din vacanță cu noi forțe.

Copiii împreună cu profesorii au pregătit o expoziție, pentru părinți și oaspeți, unde au fost prezentate obiecte confecționate manual.

În anul curent, școala-internat auxiliară din municipiul Bălți numără 14 elevi, dintre care 5 copii sunt absolvenți.

Reprezentanții Curții de Conturi, prezenți la acest eveniment le-au adresat absolvenților și tuturor elevilor mesaje de felicitare, menționând că încheierea studiilor înseamnă pentru ei un nou început.


Din partea conducerii și angajaților Curții de Conturi elevii au primit dulciuri și câte un set de badminton. Darurile au fost procurate din contribuțiile financiare făcute de angajații Curții de Conturi.

De-a lungul anilor Curtea de Conturi a susținut continuu activitatea acestei instituții, contribuind la completarea bazei tehnico-materiale, îmbunătățirii procesului de studii și condițiilor de trai ale copiilor ce studiază aici.