logo

Curtea de Conturi a Republicii Moldova

Misiune Twinning în comunicare


https://ccrm.md/index.php/ro/misiune-twinning-in-comunicare-80_1056.html

În perioada 7-11 decembrie 2015 expertul finlandez Inka Leisman se află într-o misiune la Chișinău, în contextul Proiectului Twinning "Consolidarea și întărirea auditului public extern în Republica Moldova", la componenta 4 privind consolidarea interacțiunii cu autoritățile Republicii Moldova și sporirea impactului activității Curții de Conturi, activitate ce vizează măsurile de stabilire, menținere și intensificare a relațiilor eficiente cu mass-media și societatea civilă.

Agenda de lucru conține întrevederi, discuții și întruniri privind strategia de comunicare a CCRM, care include trei componente - comunicarea internă, externă și cea internațională. Strategia este elaborată în concordanță cu obiectivele Planului de Dezvoltare Strategică a Curții de Conturi pentru anii 2016-2020.

Proiectul Twinning are drept scop susținerea Curții de Conturi în îmbunătățirea funcțiilor, performanțelor și a impactului acesteia. El se axează pe realizarea activităților prevăzute în cadrul a 4 componente: consolidarea capacităților de audit ale Curții de Conturi, reforma cadrului legal, reforma managementului resurselor umane, consolidarea interacțiunii cu autoritățile Republicii Moldova și sporirea impactului activităților Curții de Conturi.