logo

Curtea de Conturi a Republicii Moldova

Angajații CCRM, implicați în instruiri privind monitorizarea implementării reformelor structurale


https://ccrm.md/ro/angajatii-ccrm-implicati-in-instruiri-privind-monitorizarea-implementarii-reform-80_92078.html

In perioada 26-27 octombrie, angajați din cadrul Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au participat la un atelier de instruire privind monitorizarea implementării reformelor structurale.

In perioada 26-27 octombrie, angajați din cadrul Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au participat la un atelier de instruire privind monitorizarea implementării reformelor structurale. Atelierul a fost organizat de Centrul de Excelență în Finanțe.

Instruirile au oferit cunoștințe practice despre metodele și instrumente disponibile pentru monitorizarea implementării reformelor structurale și au fost organizate prin Atelierul s-a bazat exerciții, evaluări de la egal la egal, auto-instruire și împărtășirea cunoștințelor practice de către experți. Conținutul teoretic și conceptele au fost focusate pe minimul necesar pentru activitatea practică privind dezvoltarea indicatorilor-cheie de performanță pentru măsurile de reformă structurală si utilizarea indicatorilor pentru raportarea implementării și monitorizării rezultatelor.

Centrul de Excelență în Finanțe (CEF) este o organizație internațională cu sediul în Ljubljana, Slovenia, poziționat drept centru de cunoștințe pentru comunitatea europeană.