logo

Curtea de Conturi a Republicii Moldova

Implementarea recomandărilor evaluării externe privind sistemul TIC al CCRM, discutată în cadrul unei ședințe de lucru


https://ccrm.md/ro/implementarea-recomandarilor-evaluarii-externe-privind-sistemul-tic-al-ccrm-dis-80_1543.html

Reprezentanții Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) și evaluatorii externi s-au întrunit în carul unei ședințe de lucru în format de teleconferință, organizată la data de 9 aprilie curent.

Discuțiile s-au axat pe implementarea acțiunilor incluse în Planul de acțiuni, elaborat de CCRM în contextul recomandărilor înaintate în Raportul de evaluare a securității sistemelor informatice de business și suport și infrastructurii TIC ale CCRM.

Angajații CCRM - Elena Gudumac, șef adjunct ala Aparatului, Vitalie Babără, șef Direcție TI și securitate internă (DTISI), Natalia Paduca, șef Direcție finanțe și logistică, Valentin Cotelnic, șef adjunct Direcție resurse umane și documentare, Ion Balmuș, angajat al DTISI au discutat cu George Antoci, reprezentantul companiei evaluatoare prioritatea acțiunilor precum și implementarea în practică a recomandărilor.

Menționăm că, evaluarea a securității sistemelor informatice de business și suport și infrastructurii TIC ale CCRM a fost inițiată la inițiativa Curții de Conturi în scopul identificării problemelor în domeniu și remedierii acestora.