logo

Curtea de Conturi a Republicii Moldova

Invitatie la Sesiunea a XIV-a Consiliului conducătorilor Instituțiilor Supreme de Control Financiar din statele membre ale CSI


https://ccrm.md/ro/invitatie-la-sesiunea-a-xiv-a-consiliului-conducatorilor-institutiilor-supreme-d-81_1454.html

Curtea de Conturi a Republicii Moldova vă invită să participați la un eveniment internațional, organizat de instituția supremă de audit din țară.

Conducătorii instituțiilor supreme de audit / control financiar din opt state membre ale CSI se vor reuni la Chișinău vineri, 3 octombrie 2014, în cadrul Sesiuni a XIV-a Consiliului conducătorilor Instituțiilor Supreme de Control Financiar din statele membre ale CSI. La Chișinău vor sosi delegații ale instituțiilor supreme de audit (ISA) din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan, Rusia, Tadjikistan.   

Evenimentul va fi găzduit de Curtea de Conturi a Republicii Moldova, care va prelua președinția Consiliului pentru o perioadă de un an.

Deschiderea oficială a Sesiunii va avea loc la ora 10:00. La finele Sesiunii, la ora 16:00 va avea loc ceremonia de semnare a acordurilor bilaterale de colaborare dintre instituția supremă de audit din Republica Moldova și instituțiile similare din Armenia, Azerbaidjan, Kîrgîzstan și Tadjikistan.

Pentru ora 16:30 este preconizată o conferință de presă cu participarea conducătorilor delegațiilor oficiale.

Vă invităm să fiți alături de noi la acest eveniment important, care va avea loc la 3 octombrie 2014, cu începere de la ora 10:00,  în sala "Nistru" a hotelului Leogrand (str. Mitropolit Varlaam, 77, Chișinău).