Actualizat: Sîmbătă, 20 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Conferința tinerilor auditori EUROSAI în Israel

  • 18.11.2015
  • 796

În perioada 9-12 noiembrie 2015, Curtea de Conturi a participat la Conferința internațională a tinerilor auditori EUROSAI (Second Young EUROSAI YES 2.0) ce s-a desfășurat în Israel, Ierusalim, avînd tematica Instituția Supremă de Audit și EU.

Reprezentantul Curții de Conturi, Irina Buga, controlor de stat superior în cadrul Direcției generale I (auditul bugetului de stat și patrimoniului), a participat la lucrările conferinței alături de alți 74 de reprezentanți din 40 de țări și organizații internaționale, cu vîrsta medie de 30 ani.

Yes 2.0 continuă cursul construcției tinerei comunități profesionale EUROSAI, promovarea cooperării între membrii săi în scopul de a spori valorile și standardele profesionale pentru beneficiul tuturor instituțiilor supreme de audit.

În cadrul sesiunilor conferinței au fost organizate peste 20 de ateliere de lucru cu tematici diferite, participanții divizîndu-se pe domenii de interes și de activitate.

Scopul conferinței tinerilor auditori din Israel a fost de a susține dezvoltarea capacităților profesionale, de comunicare și de interacțiune, schimbul de cunoștințe și experiență  între membrii participanți, urmărind subiecte precum efectul public al ISA, efectul profesional și cel personal pentru angajații instituțiilor de audit.

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY