Actualizat: Sîmbătă, 20 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Instruire Twinning în domeniul managementului resurselor umane

  • 26.11.2015
  • 464

În perioada 24-26 noiembrie 2015 angajați ai Curții de Conturi participă la instruiri în domeniul managementului și leadership în contextul Proiectului Twinning "Consolidarea și întărirea auditului public extern în Republica Moldova", implementat cu suportul Uniunii Europene.

Instruirile sunt desfășurate de către experții Arunas Beksta și Ari Sihvola, aflați în misiune la Chișinău în perioada 23-27 noiembrie 2015, la componenta privind managementul resurselor umane ale Curții de Conturi, activitatea de stabilire a procedurii de evaluare a necesităților de instruire, elaborarea și implementarea procedurilor sistemului de evaluare al personalului.

La instruiri participă șefi de subdiviziuni ale CCRM, iar tematica acestuia se referă la promovarea comunicării în cadrul instituției, promovarea lucrului în echipe pentru a asigura funcționarea efectivă și eficientă a CCRM, managementul strategic și dezvoltarea organizațională, cultura organizațională, instrumentarul managerului public în organizarea activităților, motivarea și delegarea personalului etc.

Partenerii de Twinning în implementarea Proiectului Twinning sînt Institutul Finlandez al Managementului Public HAUS și Tribunalul de Conturi din Spania. Proiectul se axează pe realizarea a 4 componente: consolidarea capacităților de audit ale Curții de Conturi; reforma cadrului legal; reforma managementului resurselor umane; consolidarea interacțiunii cu autoritățile, societatea civilă, mass-media și sporirea impactului activității Curții de Conturi.

 

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY