Actualizat: Sîmbătă, 20 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Proiectul Twinning la un an de la lansare

  • 09.09.2015
  • 567

Astăzi, 9 septembrie 2015, se împlinește un an de la lansarea Proiectului Twinning "Consolidarea și întărirea auditului public extern în Republica Moldova", susținut de UE și realizat de către Curtea de Conturi prin intermediul partenerilor de dezvoltare - Institutul Finlandez pentru Management Public HAUS SRL și Tribunalul de Conturi al Spaniei.

Implementat în perioada 2014-2016, menționăm că la moment proiectul derulează conform graficului activităților, au fost realizate un șir de seminare, întruniri, vizite de studiu, conferințe, mese rotunde, sunt elaborate unele proiecte de documente, precum și 4 misiuni de audit pilot ce se află la etapa de raportare.

Nivelul de implementare a activităților proiectului este unul bun, fiind apreciat atît de către responsabilii Delegației UE, cît și de către partenerii externi.

Totodată, miercuri, 9 septembrie curent, echipa Proiectului Twinning a avut o întrevedere cu dna Ekaterina Yakovleva, manager pentru proiectele managementului finanțelor publice din partea Delegației UE în Republica Moldova. În cadrul întrunirii a fost discutat mersul implementării proiectului, activitățile realizate, riscurile și problemele întîmpinate, menționîndu-se faptul că vor fi depune toate eforturile pentru a asigura realizarea cu succes a tuturor obiectivelor propuse.

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY