Actualizat: Joi, 18 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Semnarea Memorandumului de Înțelegere cu ONAS

  • 24.02.2017
  • 2148

 

 

În contextul prelungirii cooperării bilaterale cu Oficiul Național de Audit al Suediei (ONAS),  astăzi 24 februarie 2017, Președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova, Veaceslav Untila a avut o întrevedere cu echipa experților din Suedia.

Menționăm că, delegația ONAS este reprezentată de Amanda Söderlund, consultant internațional și auditor de performanță, Jan-Åke Nilsson, consultant internațional, director de audit în cadrul auditului financiar și noul manager de proiect, Ingela Ekblom, consultant internațional, resurse umane, management și comunicare.

Agenda discuțiilor s-a poziționat pe stabilirea priorităților instituționale de cooperare, privind dezvoltarea bilaterală dintre CCRM și ONAS. Dl Untila a mulțumit experților ONAS pentru acceptarea inițiativei Curții de Conturi a Republicii Moldova de a continuarea colaborării. Președintele CCRM a vorbit despre valoarea suportului ONAS, în calitate de partener de dezvoltare și mentor în decurs de 10 ani, acordat CCRM.

În cadrul întrunirii Părțile au convenit extinderea perioadei de implementare a Proiectului "Cooperarea pentru dezvoltare instituțională între Curtea de Conturi a Republicii Moldova și Oficiul Național de Audit al Suediei pentru perioada 2013-2016" până la 31 decembrie 2017.

În contextul dat, a fost semnat un Memorandum de Înțelegere între Oficiul Național de Audit al Suediei și Curtea de Conturi a Republicii Moldova, valabil până la 31 decembrie 2017.

Menționăm că, anterior a fost semnat Memorandumul de Înțelegere între ONAS și CCRM, valabil pentru perioada 2013-2015, termenul de implementare a Memorandumului fiind extins până la 31.12.2016.

 

 

 

 

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY