Actualizat: Vineri, 19 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Ședința Consiliul consultativ al CCRM

  • 11.12.2015
  • 550

Consiliul consultativ pe lîngă Curtea de Conturi a Republicii Moldova s-a întrunit în şedinţă pe 10 decembrie 2015, în incinta instituţiei supreme de audit. Şedinţa a fost deschisă de către preşedintele Consiliului consultativ, preşedintele Curţii de Conturi, Serafim Urechean, care a remarcat importanţa acestui organ consultativ în oferirea de recomandări ştiinţifico-metodologice, pentru îndeplinirea mandatului şi rolului instituţiei supreme de audit, care depune eforturi foarte mari pentru dezvoltarea capacităților sale instituționale.

În cadrul ședinței a fost prezentat Conceptul Programului activității de audit pe anul 2016, precum și direcțiile de dezvoltare ale Curții de Conturi în perioada 2016-2020 reflectate în proiectul noului Plan de Dezvoltare Strategică.

Consiliul consultativ pe lângă Curtea de Conturi a Republicii Moldova este un organ consultativ, compus din specialişti calificaţi şi savanţi din domeniile economico-financiar, juridic şi de audit. Funcţia de preşedinte al Consiliului este exercitată de preşedintele Curţii de Conturi. Membrii Curţii de Conturi fac parte din Consiliu.

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY