Actualizat: Sîmbătă, 20 Aprilie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Atelier de schimb de experiență privind conlucrarea cu părțile interesate

  • 19.09.2022
  • 1740

Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a împărtășit experiența sa de comunicare și conlucrare cu părțile interesate în cadrul unui atelier internațional organizat de Curtea de Conturi a Țărilor de Jos.

Evenimentul a fost organizat la data de 16 septembrie în format de teleconferință și a întrunit reprezentanții unui șir de instituții supreme de audit (ISA) europene. Scopul atelierului a fost de a face schimb de bune practici privind orientarea externă a ISA la toate etapele activității, pentru a genera impactul extern al auditului. Atelierul a inclus studii de caz, prezentări de experiență, lucru în grup și discuții interactive. 

Reprezentanta CCRM, Violeta Balan, șefă Secție relații externe și comunicare, a făcut o prezentare detaliată a politicelor, practicelor, instrumentelor și platformelor implementate de instituția supremă de audit din Republica Moldova pentru a asigura comunicarea și conlucrarea cu părțile interesate și spori, astfel, impactul activității de audit. Au fost prezentate obiectivele și direcțiile strategice în acest domeniu, prioritățile Strategiei de comunicare implementate de CCRM, cartografierea părților interesate, precum și strategiile de implicare a acestora la diferite etape ale activității de audit.

Atelierul face parte din ciclul de evenimente organizate de Curtea de Conturi a Țărilor de Jos în domeniul planificării strategice și angajamentului extern, în scopul schimbului de informații și consolidării capacități ISA în acest domeniu.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY