Actualizat: Duminică, 30 Iunie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Seminar privind reglementările contabile vizavi de cele fiscale, desfășurat pentru angajații CCRM

  • 28.06.2024
  • 247

Angajații Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au beneficiat de o sesiune de instruire cu genericul „Tot ce trebuie să știi despre modificările din domeniul juridic și fiscal în 2024 și 2025. Prețuri de transfer pe înțelesul tuturor”, organizată la data de 27 iunie curent.

Tatiana Șevciuc, Președinta CCRM la deschiderea sesiunii de instruire a remarcat importanța acestora pentru familiarizarea angajaților cu cele mai importante reglementări contabile și fiscale.

Seminarul a fost moderat de către Marcela Dima, doctor în economie, conferențiară universitară la Academia de Studii Economice din Moldova. Dna Dima a pus în discuție cu participanții la seminar mai multe subiecte ce vizează relațiile cu părțile afiliate: reglementările contabile vizavi de cele fiscale.

La fel, în cadrul seminarului au fost abordate și alte tematici, precum aplicarea ultimelor modificări ale legislației privind personalul, reguli noi de delegare a personalului, beneficiile acordate salariaților, aplicarea ultimelor modificări ale legislației privind fondatorii, excluderea unor documente din Lista celor primare cu regim de strictă evidență, acordarea de discounturi în cadrul programelor de fidelizare a clienților.

Menționăm că, potrivit Legii privind organizarea și funcționarea CCRM, personalul cu atribuții de audit public extern este implicat constant în procesul de instruire și dezvoltare profesională pentru a-și îmbunătăți constant calificarea profesională.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY