Actualizat: Vineri, 05 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Autoevaluarea integrității instituționale IntoSAINT

  • 12.07.2016
  • 567

 

În perioada 11-15 iulie 2016 curent, în cadrul Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) se desfășoară atelierul de lucru privind autoevaluarea integrității instituționale "IntoSAINT".  

Moderatorii atelierului de lucru sînt experții Noelle Ruckert, reprezentanta Olandei și moderatori din partea CCRM sînt Lilia Ivasco, șeful Direcției resurse umane și securitate, Irina Gutnic, șef adjunct al Direcției generale III, Viorica Verdeș, șeful Direcției metodologie, asistență și evaluarea calității, precum și Iulian Dumitraș, șef adjunct al Direcției audit al performanței.

La data de 11 iulie curent, expertul olandez a avut o întrevedere cu Serafim Urechean, președintele Curții de Conturi. La întrevedere au participat și moderatorii atelierului de lucru din partea instituției. Președintele CCRM a fost informat despre procedura de autoevaluare a integrității și importanța acesteia. 

Potrivit agendei, la data de 12 iulie s-au desfășurat activitățile propriu-zise de autoevaluare, la care au participat angajații CCRM. În cadrul sesiunii introductive angajaților li s-a prezentat conceptul IntoSAINT, proiectele IntoSAINT vizavi de abordarea integrității, obiectivele și noțiunea de integritate.

Atelierul este organizat prin intermediul unui șir de activități, cum ar fi prezentări, feedback, discuții, consultări, analiza lacunelor, colectarea și analiza de date, evaluări etc.

La finele atelierului de lucru vor fi prezentate rezultatele evaluărilor și raportul către managementul și angajații instituției.

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY