Actualizat: Miercuri, 03 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

CCRM alături de copiii școlii-internat auxiliare din municipiul Bălți

  • 12.04.2017
  • 1464

 

Sfintele sărbători de Paști întotdeauna au fost un prilej pentru organizarea acțiunilor de binefacere, pentru copiii care au nevoie de atenție și căldură sufletească.

În acest context, la 12 aprilie curent, Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a oferit cadouri elevilor școlii-internat din mun. Bălți.

În cadrul vizitei cu această ocazie reprezentanții instituției au transmis sincere felicitări, urări de sănătate, pace în suflet, credință, armonie, speranță, înțelepciune și mult noroc din partea întregului colectiv și a conducerii CCRM. Angajații Curții de Conturi au împărțit produse de igienă personală, dulciuri și simboluri tradiționale de Paști - cozonaci dulci.

Copiii au prezentat un recital de poezii și cântece pascale, iar profesorii, de rând cu administrația școlii au adus sincere mulțumiri întregului colectiv CCRM pentru darurile primite.

Menționăm că, în școala respectivă își fac studiile 26 de copii, ce cuprind clasele a V, VII și a VIII.

Conform deciziei Guvernului privind lista patronilor instituțiilor rezidențiale de întreținere a copiilor, vârstnicilor și persoanelor cu dezabilități, Curtea de Conturi tutelează Școala-internat auxiliară din municipiul Bălți din anul 2005.

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY