Actualizat: Joi, 04 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Cea de-a doua zi a seminarului de instruire prezentat de formatorii din cadrul Ministerului Finanțelor

  • 09.11.2016
  • 841

 

Cursul de instruire privind "Clasificația bugetară. Metodologia de elaborare, aprobare și modificare a bugetului" a continuat și astăzi 9 noiembrie curent.

Moderatorii seminarului de instruire astăzi au fost la fel funcționari din cadrul Ministerului Finanțelor și anume, Liuba Ivanciucova, Lilia Taban, Nadejda Gorbunov, Oxana Șoclea și Viorel Pană.

Cea de-a doua zi a instruirilor a fost axată pe tematici legate de dezagregarea bugetului aprobat, procedurile, rolurile, responsabilitățile și formarea bugetului dezagregat abordate de formatorul Liuba Ivanciuicova. O atenție sporită în cadrul tematicii generale a instruirilor a fost acordată subiectelor ce țin de modificarea bugetului, planificarea investițiilor capitale, cadrului legal și regulatoriu.

Instruirile au fost organizate sub formă de prezentări, discuții, exerciții practice și analizarea exemplelor practice.

În final, participanții la sesiunile de instruire au evaluat cursurile predate și performanțele formatorilor. Dna Viorica Neclea, în cuvîntul său de încheiere a menționat sinceritatea, constructivismul, activismul și deschiderea participanților la cursul de instruire. Dumneaei a subliniat că, Curtea de Conturi a Republicii Moldova este un partener a Ministerului Finanțelor în asigurarea utilizării corecte a banului public.

La finele seminarului de instruire Nina Onofrei, șef Direcția generală planificare MCCIP, a ținut să aducă cele mai sincere mulțumiri echipei de formatori din cadrul Ministerului Finanțelor pentru maniera interactivă, pentru prezentările utile și timpul acordat angajaților CCRM.

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY