Actualizat: Miercuri, 03 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Curtea de Conturi a participat la seminarul web „IDI - Discuții managementul ISA – părțile interesate-cheie”

  • 13.03.2021
  • 1583

La data de 12 martie curent, Inițiativa de Dezvoltare a INTOSAI (IDI) a organizat un seminar online pentru managementul și personalul relevant al instituțiilor supreme de audit (ISA) care fac parte din Organizația europeană a instituțiilor supreme de audit EUROSAI.

Seminarul a întrunit peste 80 de participanți, Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) fiind reprezentată de Marina Covali, membru al CCRM și Violeta Balan, șef Secție relații externe și comunicare.

Seminarul „IDI  - Discuții managementul ISA – părțile interesate-cheie” a avut drept scop inițiativa IDI de efectuare a auditurilor TAI (transparență, responsabilitate și incluziune). Reprezentanții IDI au facilitat, de asemenea, discuții între participanți despre faptul, cum au exercitat ISA-urile din EUROSAI supravegherea achizițiilor publice de urgență, supravegherea pachetelor socio-economice, cum au asigurat ISA-urile din EUROSAI incluziunea părților interesate pentru impactul auditului.

Scopul seminarului a fost împărtășirea bunelor experiențele și lecțiile învățate de către ISA-iuri, dezvoltarea unei înțelegere comună a inițiativei de audit TAI, căile de angajare cu părțile interesate și discutarea unor acțiuni de urmat pentru a contribui la transparență, responsabilitate și incluziune.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY