Actualizat: Miercuri, 03 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Curtea de Conturi, menționată de președinția EUROSAI pentru contribuție în activitatea organizației

  • 09.04.2021
  • 1133

Activitatea eficientă a Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) în cadrul Organizației europene a instituțiilor supreme de audit EUROSAI a fost menționată de președinția organizației (Curtea de Conturi a Turciei).

Premiul special a fost oferit cu gratitudine pentru eforturile devotate și contribuția remarcabilă a CCRM în cadrul activității Consiliului de guvernare al EUROSAI și a comunității EUROSAI.

Președintele Curții de Conturi, Marian Lupu a menționat, în cadrul întrevederii online cu Seyit Ahmet Baș, Președintele Curții de Conturi a Turciei, importanța conlucrării instituțiilor supreme de audit în cadrul structurilor EUROSAI și a mulțumit președinția EUROSAI pentru eforturile depuse în contextul implementării obiectivelor strategice ale organizației europene de profil, precum și aprecierea înaltă pentru activitatea CCRM în acest for de profil.

Menționăm că, Curtea de Conturi este participant activ a 4 grupuri de lucru și 2 grupuri-țintă, care activează în cadrul EUROSAI, precum și exercită activ funcția de membru al Consiliului de guvernare al organizației europene.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY