Actualizat: Miercuri, 03 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Instruiri Twinning în managementul resurselor umane

  • 26.01.2016
  • 946

În perioada 24-30 ianuarie curent au loc instruiri în managementul resurselor umane în contextul Proiectului Twinning "Consolidarea și întărirea auditului public extern în Republica Moldova".

Instruirile vizează coaching-ul  individual și de echipă cu privire la leadership și dezvoltare personală, fiind destinat șefilor de subdiviziuni din cadrul CCRM.  Totodată aceste acțiuni se desfășoară în cadrul misiunii experților străini Johanna Snellman,  Anna  Saharinen,  Ari Sihvola și Arunas Beksta.

În cadrul seminarelor sunt instruite cca 20 de persoane, iar scopul pe care îl urmăresc instruirile este aplicarea unor angajamente individuale și organizaționale de a îmbunătăți eficiența și eficacitatea Curții de Conturi. Sesiunile de coaching se încadrează la activitatea 3.2 a Proiectului Twinning privind implementarea procedurilor moderne de management a resurselor umane în conformitate cu standardele UE; revizuirea fișelor de post și declarațiilor de competență, în conformitate cu modificările cadrului legal.

Proiectul Twinning "Consolidarea şi întărirea auditului public extern în Republica Moldova", finanţat de Uniunea Europeană, a fost lansat în 2014, iar partenerii acestuia sînt Institutul Finlandez pentru Management Public HAUS şi Tribunalul de Conturi din Spania.

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY