Actualizat: Miercuri, 24 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Misiune Twinning de elaborare a ghidului privind auditul de sistem

  • 02.12.2015
  • 835

În perioada 30 noiembrie - 3 decembrie 2015 Curtea de Conturi găzduiește misiunea expertului Lassi Perkinen în contextul implementării Proiectului Twinning "Consolidarea și întărirea auditului public extern în Republica Moldova".

Misiunea are loc la componenta privind Consolidarea interacțiunii cu autoritățile Republicii Moldova și sporirea impactului Curții de Conturi, activitatea de dezvoltare și consolidare a capacităților CCRM de a efectua audituri ale performanței /de sistem și a fondurilor UE, în conformitate cu noile norme metodologice de dezvoltare  și de reglementare.

În acest context, obiectivul misiunii respective este de a elabora Ghidul cu privire la auditul de sistem, dar totodată expertul are programate întruniri cu echipa de audit pilot în administrarea veniturilor.

Scopul implementării Proiectului Twinning "Consolidarea și întărirea auditului public extern în Republica Moldova" este de a acorda sprijin Curții de Conturi în îmbunătățirea funcționării, performanței și impactului acesteia.

 

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY