Actualizat: Joi, 04 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Primul sunet la Școala-internat auxiliară din mun.Bălți

  • 01.09.2016
  • 661

 

 

Vacanța de vară s-a încheiat, iar elevii din întreaga țară încep, astăzi, cu mult curaj noul an de studii. La fel și  copiii școlii-internat din mun. Bălți plini de emoții, însoțiți de părinți, profesori au întîmpinat prima zi de școală într-o atmosferă de sărbătoare.

În cadrul manifestării festive au participat și reprezentanții Curții de Conturi a Republicii Moldova. Elevii au fost felicitați cu ocazia începerii anului de studii 2016-2017, fiindu-le adresate cele mai sincere urări de bine și un nou început plin de succese.

Prima oră a anului școlar 2016-2017  are genericul "Republica Moldova - un sfert de veac".

 În acest an, aproximativ 26 de  elevi, ce cuprind clasele a V, VII și a VIII, își vor face studiile la școala-internat din mun. Bălți

Elevilor le-au fost înmînate seturi de rechizite școlare din partea colectivului Curții de Conturi. Darurile au fost procurate din contribuțiile financiare făcute de angajații instituţiei.

De-a lungul anilor, Curtea de Conturi a susținut continuu activitatea acestei instituții, contribuind la completarea bazei tehnico-materiale, îmbunătățirea procesului de studii și condițiilor de trai ale copiilor ce studiază aici.

Conform deciziei Guvernului privind lista patronilor instituțiilor rezidențiale de întreținere a copiilor, vîrstnicilor și persoanelor cu dizabilități, Curtea de Conturi tutelează Școala-internat auxiliară din municipiul Bălți din anul 2005.

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY