Actualizat: Duminică, 21 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Vizita consultantului de la ONA din Marea Britanie, Ray Watkins, la Curtea de Conturi a Republicii Moldova

  • 30.09.2008
  • 1886

Compania de consultanţă care va asista Curtea de Conturi în realizarea scopurilor şi obiectivelor expuse în PDS în domeniul Dezvoltarea personalului este Oficiul Naţional de Audit din Marea Britanie.

În scopul implementării Termenilor de referinţă pentru consultantul în dezvoltarea personalului Curţii de Conturi între Curtea de Conturi a Republicii Moldova şi oficiul naţional de Audit din Marea Britanie a fost semnat un contract de consultanţă.

Termenul de realizare a contractului menţionat este de un an. Începutul realizării prevederilor contractului a avut loc astăzi 30 septembrie 2008, fapt ce se exprimă prin vizita consultantului de la ONA din Marea Britanie Ray Watkins. Vizita va dura 2 săptămîni, scopul fiind – elaborarea Planului de acţiuni pentru implementarea Termenilor de referinţă.

La orele 9.00 a avut loc o întrevedere a consultantului cu dna Ala Popescu, Preşedintele Curţii de Conturi. A fost o întîlnire de bun venit, la care s-a discutat în linii generale despre scopul vizitei lui Ray şi acţiunile prioritare pe care urmează acesta să le întreprindă. Dna Preşedinte a menţionat despre faptul luării în consideraţie la elaborarea documentelor despre specificul ţării, nivelul de dezvoltare, existenţa cadrului legal ce reglementează activitatea în domeniu, precum şi despre faptul ca acţiunile urmează a fi întreprinse în continuitatea celor ce s-au realizat deja în domeniul resurselor umane la Curtea de Conturi. I-a urat bun venit şi i-a dorit succes, în speranţa că se va conlucra şi se vor atinge rezultatele dorite. L-a asigurat că va avea parte de tot suportul consultativ necesar, i se vor pune la dispoziţie toate cele necesare pentru lucru.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY