Actualizat: Sîmbătă, 29 Iunie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Angajații Curții de Conturi au participat la instruiri în domeniul comunicării

  • 02.05.2024
  • 677

Sesiunea de instruire „Comunicarea în procesul de creștere a performanței individuale” a fost organizată în perioada 29-30 aprilie la sediul Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM).

Instruirile au fost moderate de Angela Zelenschi, conferențiară universitară în cadrul Academiei de Poliție Ștefan cel Mare a Ministerului Afacerilor Interne, care este, de asemenea, vicepreședintele Comisiei de etică a CCRM.

Scopul instruirilor a fost de a dezvolta abilitățile angajaților CCRM de analiză a barierelor comunicaționale interpersonale și de aplicare a principiilor și tehnicilor comunicării pentru a spori performanța individuală.

Circa 50 de angajați ai CCRM au fost familiarizați cu modele ale comunicării, interacțiunea dintre comunicare și performanța individuală, barierele unei comunicări interpersonale eficace, precum și au pus în discuție abordarea individuală a îmbunătățirii comunicării pentru a forma angajați performanți.

Instruirile au fost organizate de Comisia de etică a CCRM, în contextul activităților de informare și dezvoltare a abilităților angajaților.  

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY