Actualizat: Joi, 04 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Consolidarea capacităților de audit ale CCRM în cadrul noilor misiuni Twinning

  • 07.06.2016
  • 666

 

Trei misiuni ale experților de Twinning se desfășoară la Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), în perioada 6-9 iunie curent, în cadrul componentei 1 "Consolidarea capacităților de audit ale Curții de Conturi" a Proiectului Twinning.

Experții de Twinning, doamnele Ana Cossio Capdevila, María Isabel Olano Sans și María Victoria Cepa González acordă suport auditorilor în efectuarea evaluării "la rece" a auditului-pilot în domeniul administrării veniturilor, efectuat de echipa de audit.

A doua misiune a experților finlandezi, doamnelor Sari Nousiainen și Maarit Turunen este axată pe evaluarea "la rece", împreună cu echipa de audit, a auditului-pilot al fondurilor UE.

Cea-a de-a treia misiune a experților străini, domnilor Visa Paajanen și Kari Rouvinen este direcționată spre elaborarea ghidurilor pentru auditurile la proiectele finanțate din surse externe. În context, la data de 9 iunie curent, Kari Rouvinen, șeful Departamentului de certificare a utilizării fondurilor structurale europene din Finlanda va organiza pentru auditorii CCRM un seminar cu tematica "Managementul financiar eficient al fondurilor UE si altor fonduri externe."

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY