Actualizat: Vineri, 05 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Continuarea ciclului de instruiri Twinning pentru managementul CCRM

  • 14.07.2016
  • 759

 

20 de participanți la instruirile de coaching, angajați cu funcții de conducere din cadrul Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au participat la un nou ciclu de instruiri, organizate în perioada 11-14 iulie curent la Componenta 3 a Proiectului Twinning, care prevede acțiuni de îmbunătățire a managementului resurselor umane în cadrul instituției.

Instruirile au fost oferite de experții de Twinning Ari Sihvola și Arunas Beksta și au fost axate pe managementul și leadership-ul schimbării și pașii care urmează a fi întreprinși pentru modernizarea instituții la capitolul abilităților manageriale și comunicării interne.

Instruirile au fost organizate sub formă de prezentări, discuții, ateliere de lucru, exerciții practice individuale și în grup. Au fost puși în discuție factorii care impulsionează și care restricționează producerea schimbărilor, nivelurile și tipologia schimbărilor, nivelurile de schimbare ale CCRM pe calea transformării potențiale în oficiu național de audit, leadership-ul situațional,  ciclul de viață și etapele implementării schimbărilor, planificarea și implementarea schimbărilor. În cadrul exercițiilor practice, participanții la instruiri au identificat, de asemenea, principalele forțe de rezistență la schimbare în cadrul instituției și metodele de eliminare sau minimizare a efectelor acestora.

În contextul instruirilor, la data de 14 iulie curent, experții de Twinning au prezentat conducerii și angajaților instituției și au pus în discuție recomandările generale prezentate de managerii CCRM, participanți la instruirile de coaching. 

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY