Actualizat: Joi, 04 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Încheierea sesiunii de instruire organizate de experții letoni

  • 16.11.2016
  • 1056

 

Circa 35 de auditori ai Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au finalizat la 16 noiembrie curent, cursul de instruiri, organizat de Oficiul de Stat de Audit al Republicii Letone.

 Instruirile au fost organizate pe două domenii: auditul financiar și auditul TI. Dat fiind faptul, că tematica instruirilor a fost axată pe două domenii, rezonabil a fost organizarea instruirilor în două echipe de auditori: instruiri în domeniul auditului financiar și respectiv în domeniul auditului TI.  

Expertul  Ingrida Kalnina-Junga, expert în domeniul TI, a pus în discuție și a oferit consultanță în tematica misiunii de audit TI, și anume Evaluarea sumară a eficacității proiectelor TI. La rândul său, dna Guna Krumina a abordat tematici vizavi de Auditul raportului anual privind execuția bugetului consolidat și Valoarea auditului - consiliere și control întru îndeplinirea recomandărilor.

Atelierul de lucru s-a desfășurat sub formă prezentări, feedback, discuții, consultări, evaluări, schimb de experiență etc.

Amintim, că instruirile au fost organizate în contextul cooperării instituțiilor supreme de audit din țările Parteneriatului Estic.

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY