Actualizat: Vineri, 05 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Instruiri organizate de experții din cadrul Curții de Audit a Olandei

  • 06.04.2017
  • 1803

 

În perioada 4-7 aprilie curent, în cadrul Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM)  are loc  vizita oficială a delegației din cadrul Curții de Audit a Olandei (CAO).

Anterior, președintele CCRM, Veaceslav Untila a salutat echipa de experți, reprezentată de Jan van Dam, Manager de Proiecte Internaționale și Brord van Westing, Manager de Proiecte Internaționale, și le-a mulțumit pentru colaborarea productivă dintre cele două ISA.

Astăzi 6 aprilie curent, a fost organizată o sesiune de instruire pentru angajații Curții de Conturi a Republicii Moldova. Potrivit agendei au fost prezentate și puse în discuție mai multe tematici, cum ar fi: Conceptul de control al calității și asigurarea calității în conformitate cu standardele ISSAI și Dezvoltarea capacităților de audit al performanței în concordanță cu standardele ISSAI.

Astfel, circa 30 de angajați ai Curții de Conturi a Republicii Moldova au beneficiat de instruiri.

În cadrul acestui atelier au fost propuse mai multe activități: prezentări, feedback, discuții, exerciții practice, evaluări etc. Înalții oaspeți, de asemenea, au relatat despre structura ierarhică din cadrul Curții de Audit a Olandei, despre organigrama și activitatea instituției.

Menționăm că, instruirile au loc în contextul vizitei delegației Curții de Audit a Olandei, care are drept scop evaluarea necesităților de dezvoltare instituțională a Curții de Conturi, pentru a iniția, în caz de necesitate un proiect de cooperare.

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY