Actualizat: Joi, 04 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Ultimul sunet la școala-internat auxiliară din municipiul Bălți

  • 31.05.2017
  • 603

 

Cu ocazia sărbătorii ultimului sunet, reprezentanții Curții de Conturi au vizitat, astăzi 31 mai curent, elevii Școlii-internat auxiliare din municipiul Bălți. În cadrul careului festiv, administrația școlii și cadrul didactic au fost felicitați cu ocazia încheierii anului de studii. Elevilor  le-au fost adresate urări de sănătate, succese, realizări frumoase, vacanță plăcută, relaxare și revenirea din vacanță cu noi forțe.

Copleșiți de emoția despărțirii și de bucuria absolvirii a gimnaziului, cei 8 elevi, au ascultat împreună cu părinții și profesorii, pentru ultima dată, sunetul clopoțelului. Frumoși și tineri și-au luat adio, în ritmul lin al valsului de la anii de școală. Vegheați pentru ultima dată de profesori diriginți și-au primit mențiunile și felicitările în aplauzele celor prezenți.

Reprezentanții Curții de Conturi, prezenți la acest eveniment le-au adresat absolvenților și tuturor elevilor mesaje de felicitare, menționând că încheierea studiilor înseamnă pentru ei un nou început.

Din partea conducerii și angajaților Curții de Conturi elevii au primit seturi cu dulciuri și enciclopedii. Darurile au fost procurate din contribuțiile financiare făcute de angajații Curții de Conturi.

Conform deciziei Guvernului privind lista patronilor instituțiilor rezidențiale de întreținere a copiilor, vârstnicilor și persoanelor cu dezabilități, Curtea de Conturi tutelează Școala-internat auxiliară din municipiul Bălți din anul 2005. De-a lungul anilor Curtea de Conturi a susținut continuu activitatea acestei instituții, contribuind la completarea bazei tehnico-materiale, îmbunătățirii procesului de studii și condițiilor de trai ale copiilor ce studiază aici.

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY